Home

Over ons

Over ons

In het hart van de stad Zevenaar, direct gelegen aan het horecaplein, bevindt zich ons uiterst comfortabel B&B Pleinzicht

Onze verzorgde en comfortabele kamers op zowel de 1e als 2e verdieping zijn ieders uitgerust met eigen badkamer, Airco, HD TV, Espresso Machine én als extra service bieden wij gratis Wi-Fi aan tijdens uw verblijf. In de ‘woonkeuken’ op de 1e etage kun je terecht voor een heerlijk ontbijt.

Komt u met een elektrische fiets? U kunt dan gebruik maken van een overdekte fietsenstalling met oplaadmogelijkheid voor uw elektrische fiets.

B&B Pleinzicht bevindt zich boven het binnenkort te openen gastronomische ‘Stadscafé’ waar u dan kunt genieten van een divers aanbod van drinken en eten. Overigens is er ook nu voor lunch en diner volop keuze in het centrum van Zevenaar.

Voor het parkeren van uw auto heeft u de verschillende mogelijkheden; op 100 meter afstand is betaald parkeren. Er is een mogelijkheid tot gratis parkeren bij het station van Zevenaar, slechts op 500 meter afstand. Hiervandaan heeft u o.a. een rechtstreekse treinverbinding naar Arnhem, Doetinchem en Düsseldorf.

Voor zakelijke gasten is er een mogelijkheid tot haal- en brengservice. Dit tegen een redelijke vergoeding. Wij verzorgen desgewenst ook uw ontbijt- en/of lunchpakket.